Kookerij Akkers

Het gebeurt aan tafel, maar… óók in de keuken.
Kookerij Akkers biedt een geheel eigen stijl van kooklessen op niveau aan, waarbij de deelnemers alles zelf uitvoeren onder professionele begeleiding, dus kookles in plaats van kijkles. 

De sfeer bij het koken is mede bepalend voor het resultaat aan tafel. Bij mijn manier van koken ligt de nadruk op het gebruik van zuivere verse producten en het plezier in de keuken voor een optimale kwaliteit en smaakbeleving. Daarom kies ik ook zoveel mogelijk producten uit de streek en het seizoen.


De mogelijkheden die ik u bied zijn:
• Kooklessen bij u thuis
• Les in wijn & spijs combinaties
• Lunch of diner bij u thuis
• In de keuken van Martens keukens & haarden

Graag zie ik u bij een van deze activiteiten!

chef-kok Gerard Walters.



Kookerij Akkers is aangesloten bij Euro-Toques Nederland dat staat voor:
  • De ambachtelijke verwerking van seizoensgebonden streekproducten en overige duurzame dan wel fare trade producten.
  • Waarborg voor kwaliteit en smaak en behoud van culinaire tradities.
  • Samenwerking met locale / regionale kleine producenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten